Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович бе доста разочарован от поредния слаб мач на Левски на "Герена", а и като цяло през сезона.

"Сините" тъкмо бяха надигнали глава и постигнаха 4 поредни победи във всички състезания, а сега отново биват свалени на земята, след поредния неуспех на "Герена" - този път равен с Локомотив София.

От 7 мача на собствен терен през този сезон в България, Левски има едва 2 победи, и то срещу опашкарите Пирин ГД и Нефтохимик. Към тях можем да добавим и равенството срещу  Иртиш преди точно 3 месеца.

"Не искам да коментирам съдиите. Днес направихме крачка назад, върнахме се на нивото отпреди месец", каза Йоканович веднага след края на срещата.

"Изиграхме слаб мач. Играхме без план, без организация, така не можем да постигнем нищо. Не бяхме достатъчно амбициозни, все едно нямахме план".

Той говори и за предстоящия сблъсък с ЦСКА. Вечното дерби е 19 октомври, а "сините" ще влязат в него с едва 3 спечелени мача на софийска земя през този сезон.

"Знам, че това е дерби и какво значи. Знам, че 3 точки в него са повече от 3 точки във всеки друг мач, но не можем да ги постигнем с тази игра".

"Стигнахме до някакви положения, които бяха по-скоро случайни, отколкото въпрос на някаква организация. След последните няколко мача, в които направихме крачки напред, днес направихме много голяма крачка назад. Имаме 15 дни до мача с ЦСКА, но ако тогава покажем това, което показахме днес, няма какво да искаме от тази среща".

"Представянето ни в днешния мач е моя отговорност. Ние не показахме нищо. Не съм доволен, това не може да бъде лицето на Левски. Ще работя много, това е единственият път".

"Направихме много грешки. Не изглеждахме като отбор. Мислехме, че победата ще дойде сама. Не може да продължаваме с тази игра и в бъдеще", заяви категорично той.