Президентът на БФС Борислав Михайлов също беше крайно разочарован от тазвечершната загуба от Армения, но припомни, че целта на проекта с Любо Пенев е Европейското първенство през 2016-а година.

Той също не се изказа ласкаво за главния рефер, допълвайки, че все пак е германец. Боби може би е имал предвид, че съдията ни има зъб за победите на България над Германия през 90-те години.

"Момчетата се бориха мъжки с 10, а после и с 9 души показаха характер. Трябва да ги поздравим. Загубихме от Армения, но целта на този проект е 2016-а година.

"Нямам право да коментирам съдийството, но според мен - два червени картона в един мач, който се явява като полуфинал на нещо, са много. Все пак съдията е германец, но нямам право да го коментирам. Разочарованието е огромно".

"Не съм очаквал такъв сценарий - с двама изгонени и цялото това напрежение, което бе тук през последните два дни. Домакините не ни надиграха, тях ги беше страх. Затова казвам, че първото полувреме подходихме не толкова агресивно".

"С 10 и 9 души имахме повече голови положения. Тежко се играе тук, но за съжаление загубихме. Беше хубаво да се класираме поне за бараж, всички го искахме - и ние, и вие, и футболистите, но това е", не скри разочарованието си той.

"Футболистите трябва да останат заедно, с това треньорско ръководството и да продължат напред, защото имат бъдеще. Не съм разговарял с треньорското ръководство, казал съм им вече, каквото имам за казване", разкри още Боби Михайлов.