Капитанът на България Ивелин Попов бе поредният, който се усъмни в честните намерения на главния съдия след днешния сблъсък с Армения.

"Никак не ми е приятно, както на мен, така и на момчетата. Разочарован съм, не може така. Добре, има жълт картон на Бодуров, но аз бях на пет метра от положението, видях какво стана", започна Попето.

"Нищо чудно и съдията да е свирил, за да огрее трети отбор. Нищо чудно, да има някаква схема. Това са мои мисли, не съм сигурен, но така изглежда".

"Ако и през първото полувреме изглеждахме както през второто, щеше да е различно. Може би затова съм капитан на отбора, защото гледам напред. Когато искаш, ще вкараш, трудиш се и успяваш", коментира той ситуацията след изравнителния гол, който отбеляза.

Ивелин Попов сподели очакванията си за последния мач от квалификациите срещу Чехия във вторник и призова феновете да подкрепят отбора на "Васил Левски".

"Аз вярвам, че ще се вдигнем за този мач. Вярвам в публиката. Отидохме при тях и те ни казаха, че са доволни, защото сме се били и сме играли мъжки. Имаме нужда от тяхната подкрепа".