Собственикът на Левски Тодор Батков заяви след убедителната победа над Пирин ГД, че "сините" със сигурност ще спечелят срещу ЦСКА през следващата седмица.

Това едва ли ще се хареса на феновете на Левски, тъй привържениците с по-добра памет веднага ще се досетят, че прогнозите  на адвоката рядко се сбъдват, а често става и точно обратното.

Какво обаче ще се случи, ни предстои да видим идната събота от 16:00 часа на "Васил Левски.

"Днес играчите показаха съвсем друго желание, но мачът през следващата седмица ще бъде съвсем друг. Убеден съм, че ще спечелим срещу ЦСКА. С пълна мобилизация на футболистите и с горещата подкрепа на публиката вярвам, че ще успеем. Още веднъж призовавам всички да дойдат на стадиона", каза Батков пред ТВ7.

"Важното е днес футболистите показаха, че не са се повлияли от неприятните събития, които се случиха през миналата седмица".

"Който не се опитва да направи нещо добро, той не греши. За следващия мач трябва да бъдем сплотени. Не вярвам да има страх у футболистите".

Батков потвърди, че договорът на Антони Здравков е до 30 юни.

"Договорът му е до края на сезона, което ще рече 30 юни. На помощниците му Мариян Христов и Елин Топузаков - също. Убеден съм, че ако се справят добре, ще останат и през пролетта".

"До края на есента ни остават 11 мача на истината в първенството, както и 2 мача за Купата".