Новият старши треньор на Левски Антони Здравков остана доволен от изразителната победа на "сините" над Пирин ГД с 5:0.

Здравков заяви, че изобщо не се притеснява от това, че е поел Левски, той допълни, че ще се опита да вдигне самочувствието и концентрацията на тима преди мача с ЦСКА следващата събота.

"Решението да поема Левски бе доста трудно и не го взех веднага. Знам какво ни предстои, имаме много тежки мачове и тежка програма като цяло. Аз обаче не се притеснявам, защото Левски е професионален клуб", заяви Здраков веднага след края на мача пред ТВ7.

"Ще се опитам на наложа две-три неща, които трябва да ни помогнат в предстоящите мачове. На първо време трябва да се промени самочувствието на играчите. Друго - видяхте, че днес, след като поведохме с 3:0, нямахме концентрация. За мен тя е много важна."

"Победата не беше само за самочувстие. Самите футболисти също опитаха нови неща, които се получиха. Вкарахме доста голове, но и също така изпуснахме немалко положения, което е лошо."

"Някои от чужденците не ме познават, но бързо намерихме общ език. Те са интелигентни момчета, но нещата не остават цветущи дори след това 5:0."

"Работа винаги ще има, без значение от доброто ни представяне днес. От понеделник също ни чака много работа. Започваме да се подготвяме целенасочено само за ЦСКА."

"Трябва да направя така, че отборът да играе по-добре. Трябва да направим всичко възможно, за да може Левски да се бори за целите си до последно."