Старши треньорът на Славия Асен Букарев намекна, че може да подаде оставка след поредната издънка на "белите", този път срещу Локо Пловдив.

"Ще говоря с господин Стефанов, защото явно не си върша работата, за която ми се плаща. Моето достойнство не ми позволява да продължа да водя Славия при тези слаби резултати", каза Букарев пред ТВ7 след края на мача.

"Нашите футболисти трябва да се събудят и да осъзнаят, че Славия е един от най-големите отбори в България с дълга и славна история."

"Няма как с подобно поведение да победим който и да е отбор. Искахме да водим битката в средата на терена, не пред нашето наказателно поле."

"Има напрежение, то къде ли няма - виждате че мачкат треньорите, бият ги, събличат ги...".

Славия до голяма степен загуби двубоя още през първото полувреме, когато младият Велков върна доста спорно топката към Живко Желев и Мартин Камбуров успя да я отнеме. След това Желев събори Камбуров в наказателното поле на Славия и Георги Игнатов свири дузпа за Локомотив, както и червен картон за защитника на "белите".

"Отново си вкарваме гол сами, но успяхме да се върнем по някакъв начин през второто полувреме. Веднага след това обаче дадохме инициативата и загубихме."