Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков беше един от най-щастливите хора на стадиона, въпреки че се опитваше да изглежда спокоен след края на срещата с ЦСКА, след която "железничарите" постигнаха първата си победа над "армейците" от 2 години и половина.

Днешната победа с 1:0 беше четвърта поред за Локо.

"Щастливи сме от победата, но не се възгордяваме прекалено много. Продължаваме да гоним целите си и ще се борим за победа в следващата среща", каза Станков след края на мача.

"Няма как да не се радвам от победата, защото беше над един много добър отбор. Успяхме с много себераздаване и желание. Щастлив съм, че зарадвахме и публиката. Просто няма как да не си доволен, когато побеждаваш силен отбор".

На въпрос с какво Локомотив изненада ЦСКА в днешния мач, Станков отговори:

"Изненадахме ги може би със сърцатата си игра и голямото себераздаване. Знаехме, че ЦСКА е много класен отбор и можем да постигнем успех само с много дисциплина."

С успеха си днес Локо изпревари ЦСКА и се изкачи на третото място. Нещо повече - "железничарите" се изравниха на върха в "А" група с отборите на Литекс и Лудогорец, въпреки че последните 2 тима утре ще изиграят  своите двубои от 14-ия кръг на първенството.