Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от победата, но не и от играта на своя отбор след не чак толкова лесния успех над Черноморец с 2:0.

Разградчани печелят за пръв път на този стадион, след като в предните две срещи те дори не успяха да отбележат гол - 0:0 през есента на 2011 година и 0:1 преди точно една година.

"В Бургас не се играе лесно. Каквито и проблеми да има Черноморец, това е един добър отбор. Ние ги победихме главно с качество и рутина, но не съм доволен от продукцията на моя отбор", призна опитният специалист след края на мача.

"Наистина имаме и контузени играчи, но не е това причина да не играем както трябва", допълни той.

"Просто почти всички излязоха отпуснати. В хода на мача е трудно да се пренастроиш особено когато Черноморец се опитва да играе футбол."

След днешния мач Лудогорец навлиза в "малко" сложна серия. Първо разградчани ще приемат възродения тим на Славия, който днес победи стабилно представящия се Черно море с 2:0. По-късно пък следва визита на ЦСКА, домакинство на Локо Пловдив, гостуване на Берое и две поредни домакинства срещу Черно море и Левски.