Вратарят на Лудогорец Владислав Стоявно бе видимо щастлив след равенството 1:1 с Черноморец Одеса, което класира разградчани за следващата фаза на Лига Европа.

„Много се радвам, че успяхме да продължим напред. Много тежък двубой. Беше много здрава битка. Взехме това, което ни трябваше. Продължаваме и напролет".

"Това е добре не само за нас, но и за българския футбол. Очаквах, да продължим, но едва ли след четвъртия кръг. Нямаше притеснения, но играхме нервно през първата част част".

"Не мога да си обясня защо. През второто полувреме нещата ни се получиха. Търсим две победи в оставащите два мача, играем за коефициент“, коментира Стоянов.

Крилото на Лудогорец Михаил Александров също изрази своето задоволство. Той заяви, че в момента е истинска гордост да носи екипа на "зелените".

"С цената на победа е това реми, защото на практика ни класира в следващата фаза. Това е важно за отбора, тъй като с всеки изминал мач и всяка изминала година показваме, че вървим нагоре и играем все по-добре".

"Истинска гордост е в момента да облечеш екипа на Лудогорец. Надявам се да стигнем до крайното ниво в турнира. Дали сме си за цел да играем всеки мач за победа, а докъде ще стигнем е Божа работа".

"Показваме, че като отбор сме доста силни. Нека да продължаваме така и се надяваме да стигнем възможно най-далеч", заяви Александров.