Бившият президент на БФС и ЦСКА Валентин Михов призна, че въпреки силните си симпатии към "армейците" има акции в Левски.

"Във футбола нямаха нужда от мен. Така е в България, но не съм обиден. Трудно се обиждам, не гледам миналото. Публичното акционерно дружество е бъдещето. Когато има прозрачност, идват и по-сериозните инвестиции. Аз съм отявлен цесекар, но имам акции в Левски. Все още не съм получил оферта от ЦСКА", сподели Михов пред ТВ7.

"Имам акции в Левски още от времето на Томас Лафчис. Тогава имаше конкуренция, но не си пречехме. На терена показваше кой как играе, всичко зависеше от треньорите и футболистите. За нас беше удоволствие да бъдем заедно. Представяте ли си какво е да си стиснат ръцете двама ръководители на вечните съперници."

"Нищо не се е променило за 24-25 години. Най-лесно е да се плюе, но няма градивни предложения. Когато синият отбор е силен, и червеният е силен. Лудогорец стана, когато един човек влезе и показа, че разбира от стратегия, от материя. Могат да се намерят много завистници."

"Напротив, на този човек трябва да се благодари. На Гриша Ганчев - също. На Батков и "титаните" в някаква част също трябва да се благодари, защото те даваха пари. Аз съм оптимист, че националният отбор може да тръгне, да се върнем към онова лято през 1994 година", завърши своя коментар Михов.