Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не смята, че победата срещу Литекс е била нещо изключително, защото това се очаква от неговия отбор.

Шампионите разгромиха с 4:1 Ловчанлии в дербито на 9-я кръг в А Група и се изкачиха на 3-то място, на две точки зад лидера ЦСКА.

"Футболистите успяха да се представят добре, а победата не е изключителна, защото целта ни е да побеждаваме", заяви  Дерменджиев след мача.

"Получи се един добър мач, а момчетата успяха да се мотивират след загубата в Ливърпул. Но и там играхме добре, знаете как загубихме след една грешка. Но днес представянето ни ми хареса".

"Говорихме в дните преди мача доста относно концентрацията и мотивацията. Играта ни беше изключително раздвижена и пропуснахме много ситуации"

Попитан дали съжалява за пропуснатия гол в края на мача, той отговори: "Всеки допуснат гол трябва да притеснява треньорите, дори и такъв, който идва в добавеното време. Факт е, че малко подценихме ситуацията".

"Сега ни предстои мач за Купата на България с Ботев Враца, в който ще влязат на терена доста хора, които не са играли до момента. Мачовете си следват един след друг, не може да прескочиш този с Враца. После идва Левски, а след това и Реал Мадрид".

"Много съм доволен, че срещата с Ботев Враца ще се играе на нашия стадион, защото така поне малко повече време ще получат момчетата да се видят със семействата си. Иначе ние след мача с Левски оставаме в София и ще тренираме там до срещата с Реал Мадрид".

"Най-трудното нещо е играчите да се пренастроят, но се радвам, че днес успяхме. След мача с Левски ще имаме специални разговори, а и за мача с Левски вече сме говорили".

/БТА/