Стойчо Младенов заяви, че няма предложение от Гриша Ганчев да се върне в ЦСКА, въпреки че името му беше спрягано през последните месеци. Той каза мнението си за положението в ЦСКА и коментира дали би се завърнал там.

„ЦСКА е друга мая. Там загубата не се приема от никой. Това е клуб, в който се търси победа на всяка цена. Познавам Гриша Ганчев – той е максималист. Треньор, който влезе там, трябва да знае къде отива. В ЦСКА освен победата нищо друго не се приема. Може да си най-големия треньор, но нямаш ли победи, няма кой да те чака“, категоричен е Стойчо Младенов.

„Трябва да се дава възможност, но в такъв клуб като ЦСКА нещата стоят по друг начин. Аз съм против честите смени. Ако се довериш на един треньор, трябва да му се довериш минимум две години. Тогава вече можеш да определиш и да разбереш на какво ниво е треньора“, добави Младенов.

Той не пожела да коментира дали изобщо Едуард Йорданеску е трябвало да бъде назначаван. „И ЦСКА, и „Левски“ са максималисти. Там трябва да има успехи. Докато на другите клубове трябва да се дава много по-голям картбланш и време. Разбира се, че целите, когато се определят, много добре трябва да се знае има ли здрава основа, на която да се стъпи или не“, добави Стойчо Младенов.

Треньорът на „Кайсар“ каза, че не е получавал покана от Гриша Ганчев за ЦСКА. „Почти не стъпвам на стадиона, за да няма интриги, спекулации, да не преча на треньор и отбор. Малко или много на един треньор като му се създаде напрежение, той се поддава. Аз не искам да преча на никого, най-малко пък на ЦСКА“, обясни още Младенов пред BiT.