"Дейли Мейл" посочи слабите места на всеки от 20-те отбора във Висшата лига. Става дума за играчите, които дънят собствения си тим. "Има футболисти, на които човек не може да им има доверие", пише таблоидът. "Когато попадат в тимовия лист, имената им будят тревога у запалянковците.

Всеки клуб си има по една бомба със закъснител, слабо място, футболист, който тегли отбора към дъното. Битката между Ман Сити и Челси беше белязана от присъствието на един такъв играч. Още преди стартовия сигнал новината, че Демикелис ще излезе в центъра на полузащитата на манчестърци предизвика сериозни опасения сред феновете им", допълва авторът на материала Крейг Хоуп.

Аржентинецът действително бе надигран от халфовете на Челси и лондончани спечелиха изключително важния двубой с 1:0. Ден по-рано пък защитникът на Ливърпул Коло Туре подари точка на "Уест Бромич" с грешката си на "Дъ Хоуторнс".

"Бомбата със закъснител" в Арсенал според изданието е вратарят Шчесни. "Не можем да оспорим факта, че формата му се подобри доста, но при все това полякът си остава сериозно притеснение за феновете на Арсенал. Той е на 23 години и има време да преодолее някои недостатъци, които изплуваха в предишните сезони. Счесни все още има навика да бърка като неопитен тийнейджър. Вратарят има още доста да учи, преди феновете на "Емиратс" да могат да се отпуснат спокойно по местата си", гласи присъдата на Хоуп.

За слабото звено в Ман Сити вече стана дума – това е аржентинецът Демикелис. "Привличането му през лятото беше изненадващо, но не и проблемите му в следващите месеци. 33-годишният Демикелис продължава да се оказва слабата брънка в тима на Сити, който преди поражението от Челси изглеждаше като почти сигурен шампион", коментира "Дейли Мейл".

Проблемният играч в Челси е Фернандо Торес, който "продължава да се държи като нацупен ученик". Авторът изтъква факта, че с фланелката на Челси нападателят има повече картони (22), отколкото голове (19).

Ако Ливърпул не успее да се класира за Шампионската лига, Коло Туре ще е един от главните виновници, след като споменатата му вече грешка срещу УБА изяде победата на червените.  

За черна овца е обявен и Роберто Солдадо от Тотнъм, който е вкарал пет гола във Висшата лига, но четири от тях са от дузпи. Ясно е, че при цена от 26 млн. паунда Шпорите очакват много повече от испанеца.

Що се касае до Манчестър Юнайтед, там "котвата" е Том Клевърли. Неговият проблем по думите на автора е много прост: той не е достатъчно добър, за да играе в сърцето на халфовата линия на Червените дяволи.