Халфът на Куинс Парк Рейнджърс Адел Таарабт отговори на мениджъра Хари Реднап, който след загубата от Ливърпул обвини футболиста, че е с наднормено тегло, не е във форма и дори изтъкна, че самият той би тичал повече от мароканеца. 

Играчът обаче, който миналия сезон изкара период под наем в Милан, се защити от нападките и дори позира гол пред „Дейли Мейл”, за да покаже, че няма корем и че е в отлично физическо състояние. 

„Той прекарва повечето време в офиса си и непрекъснато говори по телефона. Появява се в края на тренировката или на мач на резервите и гледа 5-10 минути. След като играх срещу Уулвс дори ми каза, че ще играя срещу Ливърпул” оплака се Таарабт, който дори не бе в групата за неделя. 

„Аз съм професионалист и не мога да не защитя репутацията си. Записах 90 минути за резервите и след като смята, че не съм тичал достатъчно, защо не ме смени? Може и да не съм се представил на ниво, но това бе все пак тренировъчен мач, така че се пазех. Ако очаква от мен да правя повече шпагати, това ще стане трудно, защото аз съм човек, който създава голове. Ако не играя нормални мачове няма как да съм във форма” добави халфът, който има само 3 участия през сезона и с думите си със сигурност ще задълбочи конфликта. 

„Тук играчите просто не са мотивирани. Освен това нямаме никакъв план за мачовете. Не знаем как да пресираме като отбор. Не е въпрос само да тичаш, а е необходимо да играеш и с ума си. Той не слуша никой и помощниците му не могат да направят нищо” изтъква Таарабт, който все пак твърди, че има подкрепата от завърналия се в отбора на ръководен пост Лес Фърдинанд.