Мениджърът на Саутхемптън Роналд Куман е убеден, че Светците могат да запазят мястото си в четворката, въпреки равенството снощи 1:1 на терена на Астън Вила. 

Южняците остават на великолепното второ място, като са на 7 точки от петия Нюкасъл. Те са сензацията на сезона досега, като все пак трябваше да се потрудят сериозно преди да стигнат до точка в Бирмингам след късен гол на Натаниъл Клайн. Преди това Гейбриъл Агбонлахор бе дал аванс на домакините, след като стражът на съперника Фрейзър Форстър излезе неразчетено и се размина с топката. 

„Да, смятам, че това е възможно. Не виждам много отбори, които да са много по-добри от нас в момента. Разбира се трябва да играем по-добре, отколкото в този мач, но демонстрирахме характер и борба и ако продължим по същия начин можем да останем в четворката” заяви Куман, чийто тим е на 6 точки от лидера Челси. 

„Срещу Вила не бяхме на нивото, което показахме в повечето предишни двубои. Знаем, че всеки мач е труден, а и след като изостанахме стана още по-лошо. Липсваше ни качество в атака, но все пак не се отказахме и стигнахме до точката” добави холандецът, чийто тим сега ще срещне последователно Манчестър Сити, Арсенал и Манчестър Юнайтед и това ще бъде истинският тест пред Светците.