Тотнъм няма да купува футболисти без в клуба да са убедени, че с него ще станат по-силни, категоричен е президентът Даниел Леви. 

Шпорите все още не са привлекли нов играч, като единствено продадоха Кайл Уокър на Манчестър Сити за 50 милиона паунда, но според боса тимът ще продължава да залага на млади футболисти. 

„Независимо от изграждането на новия ни стадион, ние имаме възможност за трансфери. Разполагаме обаче с треньор, който силно вярва в академията ни. Докато не намерим играч, който би направил разликата предпочитаме да дадем шанс на своите момчета” заяви Леви. 

„Ние произвеждаме футболисти и няма смисъл да даваме 20,30 или 40 милиона за играч, след като разполагаме с подобно качество, а и нашият футболист ще има чувства за принадлежност към клуба. Точно тази страст феновете искат да видят” добави той. 

„Когато строиш стадион е ясно, че предизвикателството е голямо, но този проект в момента не влияе на трансферната ни активност. Необходимо е да има баланс, но в момента просто не сме намерили подходящия играч. Нашата цел е да управляваме клуба правилно, защото в дългосрочен план похарчените големи суми за футболисти няма как да не се отразят” каза още Леви.