Халфът на италианския национален отбор и Лацио Антонио Кандерва похвали селекционера и свой съименник Антонио Конте, който бил „перфекционист”.

Опитният футболист разкри още, че днес, той и съотборниците му са били запознати с всички слабости в играта на България.

„Адзурите” срещат нашите „лъвове” в евроквалификация в София тази събота. Италианците се борят с Хърватия за първото място в групата, докато Петев и ко са с хипотетични шансове за третото.

"Конте и треньорът ми в Лацио Стефано Пиоли си приличат. И двамата обръщат маниакално внимание на детайлите, без значение дали в офанзивен или дефанзивен план”, призна Кандрева.

„В националния отбор излизаме на терена и знаем отлично какво се иска от нас. Конте залага много и на видео-анализите. Анализираме опонентите си, но и собствената си игра. Днес например разглеждахме слабостите в играта на България”, разкри още той.

Доколко Конте, Кандрева и ко са разгадали играта на нашите, тепърва ще стане ясно, България може и да има известно предимство, с оглед на това, че ще е с нов треньор в лицето на Ивайло Петев.