На проби в Наполи пристигна родният брат на нападателя на Манчестър сити Марио Балотели Енох. 17-годишният талант ще мине преглед в отбора през следващите няколко дни.

"Моята мечта е да нося екипа на Наполи, тук е играл Марадона", каза пред АНСА младият футболист. "Надявам се утре да се справя добре и да убедя ръководството на клуба. Марио ми е говорил много за клуба и добре разбирам какво би означавал този град за мен".

"Моят идол е Лавеци, той ме вдъхновява с играта си".

Младежът пристига в Неапол благодарение на юношеската футболна школа край Бреша, където е живял с прочутия си брат, преди родителите му да го дадат за осиновяване в семейство Балотели.

"Брат ми ми се обади преди дни, знае за пробите ми утре, той ме окуражи и ми каза да не се притеснявам".

"Не можем да се сравняваме с Марио, ние сме различни като начин на игра. Аз играя по лявото крило, помагам на съотборниците си, но и вкарвам често".

Който го е виждал по време на игра признава, че Енох е един много бърз полузащитник, но по-слаб в техническо отношение от брат си.

"От децата играехме заедно, след това пътищата ни се разделиха", каза Енох, който е роден в Бреша и има двойно гражданство - на Гана и Италия.