Треньорът на холандския гранд Аякс Мартин Йол остана от части доволен от победата над Оксер с 2:1, но не пропусна да отбележи на пресконференцията след мача, че го е яд от факта, че неговият отбор е останал на терена с 10 души и е изпуснал да вкара още някой гол на французите.

"Доволен съм от победата, която постигнахме. За съжаление обаче изгониха Андре Ойер и изпуснахме да вкараме още голове на Оксер. Можехме да постигнем доста по-убедителна победа", коментира холандецът след срещата.

"Допуснахме гол при 2:0 за нас, но мисля, че не трябва да се оправдаваме с численото предимство на гостите за това попадение, тъй като смятам, че те щяха да ни вкарат дори и ако бяхме 11 на 11", добави бившият треньор на Аякс.

"Иначе съм много доволен от първото полувреме. Изиграхме го по наистина перфектен начин. Тази победа ни вдъхва сериозна увереност преди другите мачове. Моето желание бе обаче да бием с повече французите. Имахме идеална възможност при 2:0 за нас, да вкараме още един гол, за да направим резултата класически", каза още той.

Колегата на Йол от Оксер - Жан Фернандес, остана много разочарован след неприятната загуба, която намалява шансовете на французите да се измъкнат от последното място в групата.

"Съжалявам за тази загуба. Аякс ни надигра тотално през първото полувреме. През втората част ние успявахме да задържаме повече топката и стигнахме до гол на Бирса, който обаче не ни бе достатъчен", коментира треньорът на бургундци.

"Мисля, че можехме да вкараме и втори гол, но за съжаление не успяхме. Въпреки всичко, аз съм сигурен, че разполагам с един много добър отбор, но просто като че ли ни липсва нещо", добави специалистът.