Нападателят на Хетафе Хавиер Арисменди стресна съотборници и фенове, след като му прилоша по време на почивката на двубоя срещу Португалете от турнира за купата на Краля снощи.

Футболистът се почувствал изведнъж зле, започнало да му се вие свят и да повръща, заради което се наложило да бъде откаран в болница, където остана през цялата нощ.

Направените изследвания все пак не установили някакви сериозни проблеми и днес около обед Арисменди напусна болницата, за да се прибере в дома си, където ще почива още известно време. 

Той ще бъде подложен на още тестове, за да се установи дали няма някаква по-сериозна причина за случилото се, но надеждите са, че ще скоро отново ще бъде на линия.

Твърде е вероятно обаче играчът да пропусне предстоящия мач срещу Валенсия в неделя, за да се възстанови напълно и ще получи възможност да остане в дома си още известно време.

Иначе двубоят с Португалете завърши 0:0, което бе достатъчно на Хетафе да продължи напред в надпреварата, но съставът на Мичел едва ли може да бъде доволен от представянето си срещу третодивизионния тим.