Бившата звезда в списание "Плейбой" Сибил Данинг е решена да закупи английския Шефийлд Уензди, твърди днес вестник "Дейли мейл".

64-годишната австрийка и нейният съпруг Хорст Ласе са готови да поемат контрола върху "кукумявките", които в момента се намират едва в третото ниво на английски футбол - Лига 1.

Сибил Данинг е известна с това, че през 1983 година изгрява на корицата на списание "Плейбой", участва във филма "Херкулес" и е обявена за секссимвол на годината.

Една от най-желаните жени в Холивуд допреди двайсетина години притежава акции в германския хокеен отбор Рийзерзее. В момента Шефийлд Уензди е собственост на добре познатия Милан Мандарич.

"Ние търсим на купим английски футболен отбор с голяма фенска база и наличен потенциал. Шефийлд Уензди отговаря на тези изисквания. Това е едно от най-популярните имена в английския футбол", заяви Сибил пред вестник "Сън".

"Въпреки че клубът изпитва трудности през последните няколко години, ние вярваме, че можем да дадем на отбора енергията, необходима за влизане във Висшата лига", допълва някогашната секс-бомба.

"Проучваме възможността в последните няколко месеца и ако преговорите вървят добре, се надяваме да стигнем до съгласие за закупуването на клуба", завърши Сибил Данинг, която изглежда повече от чудесно за своята напреднала възраст.





Тази снимка на г-жа Данинг показва готовността й да върне бойния дух на Уензди