Реал Мадрид - Севиля, мач от 35-тия кръг на Ла Лига. Стадион "Сантяго Бернабеу", 13.00 часа българско време.


Групата на Реал Мадрид за двубоя:


Вратари: Касияс, Адан, Мехияс

Защитници: Пепе, Рамос, Арбелоа, Марсело, Албиол, Коентрао

Полузащитници:
Чаби Алонсо, Кедира, Гранеро, Йозил, Кака, Ди Мария, Кайехон

Нападатели:
Роналдо, Игуаин, Бензема


Извън групата:
  Ласана Диара, Карвальо, Шахин, Алтънтоп, Варан



Прогноза на Gol.bg:

Реал Мадрид има възможността да спечели своята рекордна 32-ра титла на Испания още днес, ако "белия балет" победи Севиля, а настоящия шампион на страната Барселона загуби от столичния Райо Валекано.

"Кралете" си изпълниха задачата в изключително силния за тях сезон, като шокираха каталунците насред стадион "Ноу Камп" преди малко повече от седмица за ценния успех с 2:1 и практически детронираха "блаугранас".

Севиля е отбор, който доскоро можеше да изненада всеки съперник, на през тази кампания андалусийци играят доста под обичайното си ниво от последно време и дори може да не се класират за евротурнирите.

Кристияно Роналдо е истинско страшилище за гостите, тъй като е реализирал седем гола в последните два мача между съперниците. В последните две срещи на Реал за първенство португалецът вкара три пъти и увеличи головата си сметка през кампанията на умопомрачителните 42 гола.

През този сезон Севиля измъкна точка като гост на Барселона и победа на стадион "Местая" срещу Валенсия, но едва ли в днешния ранен следобед гостуващия тим ще може да си тръгне с нещо повече от почетна загуба срещу жадните за трофеи столичани.

В тима на Севиля наказани са Медел и Ману, който е голмайстор №2 на тима с 10 попадения на сметката си. В същото време обаче Негредо вече има 12 гола в актива си този сезон, като той е вкарвал 4 пъти в последните 3 мача за своите.

Ще се доверим на Севиля по отношение на отбелязването на голове във вратата на домакините, които със сигурност ще се опитат да зарадват своите фенове с една изразителна победа, която да доближи най-успешния европейски клуб до първа титла на Испания от 2008 година насам.

Резултат:  Реал Мадрид - Севиля  5:2