Колумбийската актриса Со­фия Вергара, която наскоро беше избрана за най-желаната на планетата, призна, че не изпуска мач на националния отбор на родната Колумбия. Тя викала с пълни гърди за голямата звезда на тима - Радамел Фалкао.

Горещата брюнетка, която и на 40 години ка­ра мъжете да заекват, натрупа сла­ва с участието си в комедийния се­риал "Модерно семейство". С него има номинации за най-престижни­те награди в бранша - "Еми" и "Златен глобус".

Преди да застане пред малкия екран, София е била модел. През юли тази година списание "Форбс" разкри, че латиноамериканската красавица е най-високоплатената телевизионна актриса в САЩ . Тя е заработила 19 млн. долара за пос­ледните 12 месеца.

"Обожавам да гледам футбол и много се вълнувам на мачовете на Колумбия, Фалкао е истински магьосник и се надявам скоро да имам възможността да се запозная с него" признава София.

Тази година колумбийската актриса и приятелят й Ник Льоб се сгодиха в мексикански курорт.
Двамата се запознаха през 2010 г. по време на церемонията по раздаването на наградите Златен глобус.

През 2012 година София Вергара беше обявена за "Най-желаната жена в света", отнемайки титлата от Блейк Лайвли в годишната класация на AskMen.