Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще съхрани всички основни футболисти, които висят с картони, в предстоящото в неделя от 20:30 часа гостуване на Локомотив Пловдив. След загубата на червените с 0:1 от Черно море у дома в четвъртък то се оказа без никакво значение за крайното класиране. Всички мисли в Борисовата градина са насочени към предстоящия бараж за Лигата на конференциите в петък от 19:00 часа срещу Арда или ЦСКА 1948 на „Васил Левски“.

Затова и Тибо Вион, Марселино Кареасо, Браян Кордоба и Тобиас Хайнц, които са застрашени от наказание при следващ жълт картон, със сигурност ще бъдат съхранени, пише „Тема Спорт“. Очаква се Стамен Белчев да даде почивка и на други от основните си футболисти като Джонатан Линдсет и Матиас Фаетон.

За първи път като титуляр ще започне 19-годишният Георги Чорбаджийски, който оставя добри впечатления с включванията си като резерва в последните седмици. Аут от двубоя остават контузените Юрген Матей и Илиан Антонов, наказаните Фернандо Каранга и Густаво Бусато, както и Брадли де Нойер, който беше изваден от състава след поредната си изцепка, свързана с дисциплината.

Висящи с картони са още Махмутович, Шакич, Шопов и Асприля, но те няма да бъдат съхранявани.