Златан Ибрахимович не само е отличен футболист, но показа, че е добър човек. Нападателят на Пари Сен Жермен изпълни последното желание на умиращо дете от Сараево. След като вкара два гола срещу Бенфика снощи, шведът нае самолет, за да се види със свой почитател.

8-годишният Хайрудин Каменас е болен от рак и му остава само един месец живот. Голямото желание на момчето било да се види със своя идол Ибрахимович. Още от двегодишен малчуганът се бори с левкемията.

Благодарение на Тея Рекич, която управлява хуманитарна фондация в Германия, семейството на Хайрудин се е свързало с Ибрахимович. Нападателят се отзовал на молбата и според босненския вестник "Кликс" е наел самолет за след мача срещу Бенфика.

Все още не е ясно дали самолетът ще докара Хайрудин и семейството му в Париж или самият Ибра ще отиде в Босна, за да се види с момчето (на снимката).

Самият Ибрахимович има босненски корени, макар да е роден в Швеция и да е израстнал там. Бащата на Ибра е босненец, а майка му е от хърватски произход.