Нападателят на Франция Оливие Жиру обяви, че футболистите на Дидие Дешан „ще умрат на терена“, но ще стигнат до световните финали догодина.

Утре вечер Петлите приемат Украйна, след като загубиха с 0:2 първия двубой и са в много трудна позиция. Те нямат да могат да използват и защитника Лоран Косиелни, който бе изгонен в Киев, но футболистът на Арсенал вярва в обрата.

„Готови сме да умрем на терена, но да се направим обрат и да се класираме. Искаме да покажем на французите, че се гордеем да представяме страната си да направим така, че те да се гордеят с нас“ заяви Жиру.

„Разочарован съм от представянето ни в първия мач, а същото се отнася и за съотборниците ми. Очакваме украинците да играят твърдо и във втория мач, което няма да ни изненада. Ще бъдем обаче готови. Искаме да направим обрат за историята. Това е въпрос на чест“ добави той.

„Просто трябва да намерим правилния баланс в играта си. Това обаче няма да бъде лесно, защото напрежението ще бъде наистина огромно. Без съмнение това е мачът на годината“ каза още Жиру.