Нападателят на Монако Димитър Бербатов обяви, че не би имал нищо против да остане при Монегаските и след края на сезона, но все пак изтъкна, че това може и да не се случи. 

Българинът пристигна в отбора през януари от Фулъм, като според някои информации бе преотстъпен, а според други със статут на свободен агент. Така или иначе контрактът му е до края на сезона и засега не е ясно къде ще продължи кариерата си. 

„Бъдещето ми? Тук всичко е прекрасно за мен. Играя редовно и бележа голове, така че не мога да не бъда доволен. Всичко обаче може да се случи” заяви той пред „Екип”. 

„Когато сезонът приключи ще седнем и ще преценим дали ще остана или ще напусна. Досега си върша работата на терена и искам да докажа, че съм добър играч. Дали искам да остана в Монако? Без съмнение” добави Бербатов, който постави гола си срещу Ница сред най-добрите в кариерата си. 

„Попадението влиза в Топ 3 на моите голове след тези, които вкараха на Ливърпул и на Рома с екипа на Манчестър Юнайтед” споделя българският футболист. 

Той има 6 гола в 13 мача с екипа на тима от Княжеството, така че определено се справя добре, но завръщането на Радамел Фалкао след контузия може и да направи така, че да се наложи да напусне.