Бившият защитник на Реал Мадрид Мичел Салгадо призна, че е усетил умората в края на зрелищния благотворителен мач между отборите на Луиш Фиго и Димитър Бербатов.
 

"Чувствам се изморен, защото играхме и срещу Рома в Мадрид през уикенда, където бяха на терена 90 минути. Събраха ми се доста мачове напоследък", започна с усмивка испанецът.
 
"Но аз се радвам, че стадионът беше пълен и че феновете се забавляваха. Другият отбор вкара момчета на 21-22 години, а ние вече сме по-възрастни".
 
"Когато се оттеглиш и мине известно време, става сложно. Първо трябва да тичаш, да поддържаш форма във фитнеса. Но е важно какво се случва в главата ти и да играеш от време на време. Манталитетът се променя, когато се откажеш".
 
"България е една футболна страна. Като млад съм гледал много легенди като Балъков, Стоичков, покойния Трифон Иванов. България играеше техничен и качествен футбол".
 
"Дойдох тук заради Бербатов, децата и Луиш Фиго. Страхотно е да играеш пред толкова много хора, за които футболът е голяма страст", добави Салгадо.