Треньорът на Ювентус Луиджи дел Нери е изцяло съсредоточени за дербито в неделя вечер срещу Интер. Наставникът на "бианконерите" заяви, че в отбора няма страх, а концентрация и желание за победа на "Джузепе Меаца".

"Утрешният мач ще бъде сблъсък между два големи отбора, които винаги се борят до последно в тези дербита", каза Дел Нери пред "Кориере дело спорт".

"Всъщност това е специален мач. Между двата клуба има дълга история и много недоразумения, но аз не се интересувам от "Калчополи", нито от количеството титли на единия или другия отбор. За мен е важна не историята, а настоящето и ме вълнуват само футболни въпроси".

"Аз няма да се задоволя с равенство срещу "нерадзурите". Никога! Ще бъде важно да се играе на високо темпо и да бъдем наистина агресивни. Моят отбор е много опитен".

"Не мисля, че Интер са зависими от един или двама играчи. Всеки един от тях, а те имат страхотни играчи, могат да ни причинят проблеми по всяко време. Но Интер затова са велик отбор и постигат добри резултати, защото са единни".