Само до преди месец Клаудио Раниери беше боготворен от тифозите на Интер. Седем поредни победи в Серия А, включително успех в дербито с Милан, върнаха "нерадзурите" близо до върха.

Но после започна лошата серия. Загубата днес от Олимпик Марсилия с 0:1 бе шестата в последните 7 мача. Единствено равенството с Палермо не направи серията само от поражения.

В Марсилия, Интер загуби за четвърти пореден път. Нещо, което не се е случвало на тима от 1994 г. насам. А също така не отбеляза гол в тези четири поредни мача, отново рекорд от 1999 г. насам.

"Започнахме отлично мача. Пресирахме добре и имахме своите положения. Контролирахме мача. Жалко е, че завърши така. Този мач е отражение на целия период, в който сме в момента. Играем добре, а губим".

"Не мисля, че заслужавахме загуба в този мач. Дали ни е трябвало повече смелост в атака? След срещата е лесно да се говори. През второто полувреме Олимпик нямаше положение. И ни вкара гол в 93-ата минута".

Треньорът коментира и решението си да пусне в атака Сарате и Форлан и да остави Милито и Пацини на пейката.

"Това е мое решение. Трябваха ми технични и бързи играчи. За Пацини ми трябват футболисти на фланга, които да центрират, а Милито беше болен цяла седмица".

"Какво ни липсва? Липсва ни увереността. И тази мъничка капка късмет, която в този момент напълно ни избягва. Жулио Сезар не направи големи спасявания до гола. Просто момента в момента за нас е кошмарен".

"Не сме изгубили шансове. Имаме възможност да отстраним Марсилия на реванша. Трябва да си изядем обувките ако се налага, но да победим".