Защитникът на Челси Уолъс направи изненадващо признание, че мечтае да играе в Реал Мадрид в бъдеще.

19-годишният бразилец бе привлечен през лятото от тима на Роман Абрамович от бразилския Флуминензе. Той обаче не получи работна виза и затова бе отдаден под наем на Интер.

Сега той заяви, че иска да заиграе на "Сантяго Бернабеу" редом до Кристиано Роналдо. Той направи уточнението, че иска това да стане в бъдещето, но предвид факта, че португалецът е на 28 години, явно не трябва да е след прекалено много време.

"Искам да играя за Реал Мадрид в бъдеще. Те са отборът на мечтите ми откакто бях малко момче. И бих искал да играя заедно с Кристиано Роналдо", призна Уолъс пред Глобо Ешпорте.

"Но не възнамерявам да ходя в Реал Мадрид сега. Все още съм много млад и ще остана в Европа дълго време. Играя за голям отбор. Искам да остана тук или да се върна в Челси, тъй като много ги харесвам".

"Харесвам много Моуриньо, тъй като според мен е един от най-добрите на света. Хората ми казваха, че Моуриньо е кисел и не обича бразилци. Но след като го опознаеш, той те очарова".

"Опитваше се да помогне на всички през краткия период, през който бях в Челси. Той ме похвали, повиши ми самочувствието и говори много с мен".