Собственикът на Интер Ерих Тохир бе много доволен от победата с 1:0 над Милан в градското дерби, което е едно от най-големите в цяла Италия.

Милиардерът призна, че дори не си е мечтал да стане свидетел на две победи в миланското дерби само в рамките на кратък период от време.

Тохир присъства и на дербито между младежките формации на Интер и Милан за Купата на Италия за младежи, като "Нерадзурите" спечелиха с 3:1 над своите съграждани

"Никога дори не съм мечтал отборът ми да спечели две големи дербита за толкова кратък период от време", заяви Тохир пред "Скай Италия".

"Разбира се, истинските герои от успеха над Милан са треньора, играчите и феновете, а не аз. Аз обаче съм все пак една малка част от този успех".

"Говорих вече с Мадзари и футболистите. Има няколко позиции на които трябва да се подсилим, но трябва да сме внимателни с трансферите през януарския прозорец, тъй като 60 процента от сделките тогава са провал", завърши босът на Интер, който подчерта, че ще се завърне в Милано през януари.