Въпреки победата с 1:0 над Торино, треньорът на Интер не бе напълно доволен от представянето на своите.

"Както видяхме към края, 1:0 е резултат, при който винаги рискуваш да изпуснеш победата. Трябва да бъдем по-решителни и да не мислим за резултата, а да търсим още голове. На почивката казах на играчите да действат, все едно резултатът продължава да е равен. В крайна сметка извадихме и малко късмет", заяви треньорът на Интер.

"Искам да поднеса комплиментите си на Марко Андреоли, който влезе в игра в труден момент и се представи, сякаш е титуляр. За мен е много важно да имам такива играчи, които са готови да дадат своя принос във всеки момент, дори да не играят редовно. Роландо прави невероятен този сезон и става все по-добър с всеки изминал мач. Имаше трудна задача срещу Алесио Черчи, но той и Нагатомо се справиха с него. Андреа Ранокия също се представи на ниво срещу Чиро Иммобиле. Той се старае много в тренировките след затварянето на трансферния прозорец", коментира Мадзари.

Накрая той добави, че тимът е нарушил традицията да не печели, когато президентът Ерик Тохир е на трибуните.

"Победихме пред погледа на Ерик Тохир, така че никой вече не може да ни упреква, че винаги се проваляме пред него", пошегува се Мадзари.