Треньорът на Интер Валтер Мадзари прие равенството с Палермо като справедлив резултат и призна, че дори и е можело да загуби мача.

"Нерадзурите" допуснаха гол още в третата минута след грешка на Неманя Видич, а Матео Ковачич изравни малко преди края на първото полувреме.

Мадзари отказа да обвини Видич за грешката и заяви, че не е трябвало да мислят толкова много за сухата мрежа.

"Подобрявахме рекорд за чисти мрежи, но успяхме да подарим гол след само три минути. Така че никой не трябва да говори за това повече", пошегува се след мача Мадзари пред Скайс Спортс Италия.

"Палермо ни пресира и ние устояхме, а 30 минути след началото направихме всичко правилно, с изключение на гола".

"Изхабихме много енергия, за да преследваме победата и смених отбраната да е с 4 души, но Палермо беше по-свеж и рискувахме да допуснем загуба накрая".

"Беше оспорван мач и само една ситуация можеше да изпрати резултата в едната или другата посока. Знам какво трябва да кажа на момчетата и къде да се подобрим, но беше труден мач и приемаме резултата".

"Грешката на Видич бе също както когато топката мине между краката на вратаря - случва се веднъж на 100 години. Той е много опитен играч, но тези неща могат да се случат на всеки".

"Притискахме Палермо за дълги периоди и опитахме всичко възможно, но не можахме да стигнем до гола и накрая дори можехме да загубим".

"Ние сме Интер, трябва да отиваме на всеки стадион и да търсим победата и с това отношение рискуваш също и загуба".

Накрая Мадзари коментира и поредния силен мач на Ковачич, който вкара изравнителния гол.

"Той имаше контузия и не тренира 3-4 дни, така че не беше остър в края и трябваше да го заменя. Той се подобри изключително много този сезони вкарва редовно, което не е правил досега".

"Аз наистина очаквах Ковачич да направи тези стъпки, беше въпрос на време. Но трябва да осъзнаем, че не може едни и същи играчи да играят всеки три дни на пълно темпо през всичките 90  минути. Трябва да споделяме ресурсите".