Голмайсторът на Интер Мауро Икарди е пред изненадващо напускане в последния ден на трансферния прозорец, гръмна Sport Media.

Напоследък аржентинецът изпадна в немилост пред треньора Роберто Манчини. Той остана резерва при тежките загуби с по 0:3 от Ювентус и Милан, а върхът беше пропусната дузпа срещу "росонерите" при резултат 0:1.

Според информациите, Интер е готов да продаде Икарди още днес за 25 милиона евро, а Манчестър Сити, Ливърпул, Челси и Атлетико Мадрид следят под лупа ситуацията с 22-годишния футболист.

През лятото нападателят подписа нов договор с миланци до 2019 година, но арогантното му поведение е вбесило Манчини. Спецът даже го критикува пред медиите след равенството 1:1 с Карпи. Тогава бившият мениджър на Сити заяви, че и на своята възраст е щял да вкара открилите се пред Икарди положения.

От началото на сезона в Серия "А" стрелецът има 19 мача с 8 гола, като през есента директно обвини съотборниците си за слабата си резултатност. През седмицата пък Интер подписа с Едер от Сампдория и в момента има предостатъчно нападатели.