Каляри - Интер, среща от Серия "А" на Италия, стадион "Стадио Ис Аренас", начало 16.00 часа.

Последните 10 срещи на Каляри във всички турнири: Общо 3 победи, 2 равенства и 5 загуби. От тях 2 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Интер във всички турнири: Общо 6 победи, 1 равенство и 3 загуби. От тях 3 победи и 1 загуба в последните 4 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 3 победи, гостите имат 3 победи и 4 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Каляри имат изиграни 4 срещи, като домакините имат 1 победа, гостите имат 1 победа и 2 пъти са завършили наравно.

ПРОГНОЗА: Срещата е от изключително значение за Интер, като гостите ще хвърлят всички сили за спечелването на трите точки, с които ще запазят шансовете си за място в евротурнирите.

Преди седмица Интер се издъни на собствен терен, като падна от Рома и сега ще търси задължителна победа. 

Домакините от своя страна са далеч от зоната на изпадащите отбори и общо взето не играят за нищо. Естествено Каляри ще излезе без напрежение срещу Интер и може само да спечели от този мач. Аут от мача са Федерико Мелкиори и Лука Цепители.

От своя страна Интер няма проблеми с контузени и наказани футболисти и ще излезе с най-доброто, с което разполага. След наказание в състава на "нерадзурите" се завръща и Миранда.

Очакванията на повечето водещи букмейкъри са за здрава битка и малко голови положения. Предимствата са на страната на нерадзурите, като гостите са сочени и за фаворит в мача. Ще заложим за победа на Интер.

Резултат: Каляри - Интер 1:2