Феновете на Борусия Дортмунд не крият симпатиите си към новия снайперист Чиро Иммобиле, но една от най-дискутираните теми от ултрасите през последните часове е съпругата на футболиста Джесика Мелена.

На общия профил на двамата в Инстаграм беше публикувана снимка, на която се вижда, че Джесика си пада по татуировките и пиърсинг на пъпа. Закачливият й татус предизвика серия от коментари, а не липсваха и такива, които искат да видят изобразената на интимно място пеперуда отблизо.

Двойката кара ваканция на средиземноморския бряг, след както Скуадра адзура отпадна рано-рано на Мондиал 2014 в Бразилия.

В същото време Иммобиле написа писмо на профила с в социалната мрежа Фейсбук. Ето какво гласи то:

Здравейте, фенове на Борусия Дортмунд!

Както знаете, световното първенство за мен приключи доста рано, докато за мнозина от вас навярно едва сега започва вълнуващата част от мондиала. Ядосвам се, че не съм част от турнира в момента и се опитвам да се утеша, гледайки мачовете на новите ми съотборници.

След почивката с моето семейство ще бъда изцяло концентриран върху предизвикателството "Борусия Дортмунд". Нямам търпение да се запозная с новите ми съотборници и феновете, както и да работя под ръководството на Юрген Клоп. Разбира се, също така искам съвсем скоро да бележа голове, защото в момента това ми липсва.

До скоро, Чиро.

(Разбира се, че това съобщение беше преведено на немски език. Надявам се, че скоро ще мога сам да се оправям с езика)