Галерия

Виж статията >

Николай Михайлов от няколко седмици е без жена. Неговата любовница Алисия няма никакво желание и време да лети до Турция, за да го излекува с любов.

В последно време плейбоят и неговата половинка сериозно разредиха своите срещи. Николай Михайлов все по-рядко се връща до София, а ангажиментите на фолкаджийката не й позволяват да хване самолета за градчето Мерсин.

Пътуването дотам отнема около 10 часа, при положение че успее да хване добри самолетни връзки. Алисия вече е правила няколко пъти този курс с прекачване, но категорично е отказала да пътува само за да направи кефа на Михайлов.

Двамата любовници преживяха истински турски сериал в своите отношения. В началото на годината те официално признаха как вече не са заедно, но през лятото отново бяха засечени в една компания.

В свое интервю Михайлов загадъчно разкри, че иска през 2016-а да се обвърже сериозно и дори да мисли за деца. Това е изненадващо, като се има предвид как 27-годишният син на Боби Михайлов е известен със своите връзки.

През неговите чаршафи са минали Николета Лозанова, Бориса Тютюнджиева, Алекс Арабаджиева и още куп знайни и незнайни миски, припомня "България днес".

Влюбената Алисия прости няколко изневери на Николай, но вече тотално е преосмислила своята тактика, за да обвърже по-сериозно вратаря. Нейното перфектно алиби, с което отбива непрестанните покани от страна на плейбоя, са участията.