Галерия

Виж статията >

Алисия е впрегнала целия си арсенал от женски хитрости с надеждата да се омъжи за новата си любов - министерския син Павлин Гагаузов, твърди „Всеки ден". Младият милионер, който се вихри в областта на енергетиката, излиза с нея от няколко месеца и се говори, че бил луд по певицата.

Павлин Гагаузов е по-малкият син на бившия регионален министър в правителството на Сергей Станишев - Асен Гагаузов. Говори се, че в бизнеса надминавал дори и татко си, известен като един от най-богатите български политици. Върти дружества в областта на енергетиката, твърди се, че имал и имоти за милиони, включително в Дубай, който е дестинация - мечта за всички родни фолкаджийки.

В сравнение с бившия на Алисия - вратаря Ники Михайлов, с когото имат поразителна прилика, Павлин бил светлинни години напред във финансово отношение. Не само това обаче харесала в него певицата. Той е добре образован, учил е мениджмънт в Лозана, обиколил е света, а главата му е пълна с информация, която за фолк певицата изглежда като истинска енциклопедия.

Гагаузов-младши на външен вид прилича на по-мъжествения вариант на Ники Михайлов. Това също привлякло Алисия, на която вече й било омръзнало да е с мъже, които са по-суетни от самата нея.

Проверка на „Всеки ден" показа, че чалгата не е музиката на Павлин. Затова пък чалгаджийките са точно по неговата част. Говори се, че е имал доста афери за по една нощ с фолк изпълнителки и още повече с фенки на лекия жанр. Най-известната му забежка е с моделката Моника Валериева, която обаче му била само за забавление.

В началото и връзката му с Алисия била възприемана от повечето му приятели като краткотраен флирт. За всеобща изненада обаче нещата се задълбочили. Ася много се стараела да му се хареса, а на 35-годишния Павлин вече му било време да се жени и бил на крачка да й купи пръстен.

Семейство Гагаузови е в тих ужас от фолк певицата. Алисия е много под нивото и образованието на родителите му и на хората в средите, в които се движи. Майката и баща на Павлин потръпвали при мисълта, че синът им може да вземе жена със скандална слава като Алисия, че и с дете от друг мъж. Те се чудели как да ги разделят. Колкото повече обаче говорели на Павлин против Ася, толкова повече го нахъсвали да бъде с нея.