Галерия

Англия има своята нова гореща двойка. Този път тя събира в едно модата и спорта. Една от най-известните манекенки на Острова - Джордан Дън, има връзка с колегата си и бивш боксьор Юнес Бенджима.

Двамата са заедно от няколко месеца, но бяха разкрити от "Сън" едва сега. 25-годишната красавица и роденият в Алжир Юнес се издали на афтърпартито на благотворително шоу в Лондон.

Според изданието моделите делят едно легло от лятото. Бенджима, който влязъл в модата, след като спрял с бокса заради травма, набелязал Джордан по време на Met Gala 2015 г. Наскоро двамата се върнаха от романтична ваканция на Бали. Те посрещнаха Нова година на райското място.

Джордан строго пази в тайна личния си живот, но неин приятел потвърди за връзката й с Юнес.

Те прекараха много време заедно и въпреки техните професионални ангажименти успяха да задълбочат връзката си. Двамата са заедно от лятото и спокойно могат да бъдат обявени за една от най-горещите двойки в модата", заяви довереникът на Дън.

Джордан има шестгодишен син от предишна своя връзка. Преди време тя мина и през леглото на нападателя на "Ливърпул" Даниел Стъридж. Двамата излизаха за кратко през 2014-а.