В събота Кубрат Пулев излиза срещу Самюел Питър на ринга в "Арена Армеец", а гаджето му - фолк певицата Андреа, все още не знае дали ще гледа мача.

Силиконовата блондинка неведнъж е заявявала, че изпитва ужас, докато Кобрата се боксира, но тъй като сега срещата е в София, се предполага, че тя ще го подкрепи в залата.

"Радвам се, че мачът ще бъде в България, защото много от хората, които не са имали възможност да летят до Германия, ще могат да го наблюдават на живо - заяви Андреа пред Нова телевизия. - Кубрат ме попита дали този път ще отида и аз му казах, че за мен не е важно къде е мачът, а самият мач. Много съм емоционална и дори по телевизията трудно гледам, когато той се бие".

"Стоя с гръб към телевизора. Затова ще взема решение в последния момент дали да отида в "Арена Армеец". Преди всичко е важен мачът, а не дали аз ще бъда на него. Когато Кубрат се бие, броя всяка секунда до края. През цялото време питам всички около мен какво се случва и стискам палци." С

поред Андреа подкрепата преди и след мач е много по-важна. Хитовата изпълнителка призна, че след всеки бой, без значение как е завършил, казва на Кубрат, че го обича и се гордее с него. Русокосата сексбомба не понася въпросите, свързани с личния й живот.

"Въпросът за брак и деца ми е най-досадният - заяви тя. - Всички се вълнуват от това, а близките ни са се отчаяли от нас (смее се). С Кубрат не сме против брака. Семейството е много важно за нас, просто искаме да настъпи точният момент. Щастливи сме заедно и това е най-важното".

"Намерили сме се. Има хора, които искат да създадат семейство, а нямат половинка, с която да са спокойни и сигурни. Ние сме направили най-важното, защото сме се открили и сме заедно. Пък вече другото ще си дойде само и обещавам, че ще го разкажем на всички."

За да поддържа перфектната си фигура, фолк певицата тренира упорито, включително на ринга. Досега не се е изправяла срещу Кубрат, а и не смята да го прави. 

В професионален план Андреа е доволна от годината, която изпраща. Тя смята да изненада почитателите си с няколко нови парчета, а проектите й са свързани изцяло с международната сцена. "Годината беше много различна за мен - допълва Андреа. - Работих повече върху себе си, върху мисленето си и исках да израсна. Изкарах по-малко песни на пазара. Надявам се преди Коледа да изненадам моите фенове с няколко международни проекта. Имам 4-5 парчета на английски език".

"Ще ги пусна едно след друго. Работя с доста композитори извън България. Иска ми се да ни слушат в повече държави. Има много талантливи хора в България и смятам, че не отстъпваме по нищо на румънците, които правят световни хитове. Не съм приключила с Румъния. Там разполагат с много хубава техника, добри студия. Също така начинът, по който разпределят печалбите от песните, е доста по-добър от този в България", завърши певицата.