Галерия

Големият финал на НФЛ – Супербоул, със сигурност е накарал милиони хора да се залепят пред телевизионните екрани.

Двубоят беше спечелен по изключително драматичен начин от Ню Ингланд Пейтриътс, въпреки че Атланта имаше преднина от 25 т. Резултатът е страхотна новина за последователите в социалните мрежи на порнозвездите Кармен Валентина и Лорънс Филипс.

Разкрепостените дами обещаха, че ще направят фелацио на всички свои почитатели, ако "патриотите" спечелят мача, пише вестник "Телеграф". Двете се зарекоха за това още преди началото на сезона и палавниците припомниха заканата си.

Галерия


Те имат общо 400 000 последователи, а след разкриването на плановете си те набъбнаха с още 60 000. Освен това Валентина и Филипс обещаха, че действията им ще бъдат заснети с камера и след това ще пуснат видеата на бял свят.

Те далеч не са първите порноактриси, които подкрепят любимия си отбор по подобен начин. През 2012 г. техните колежки Сара Джей и Анджелина Кастро обслужиха над 300 000 души, след като Маями Хийт спечели титлата в НБА.

По време на световното първенство през 2014 г. пък чилийката Марлен Дол спретваше 15 часове секс маратони след всеки успех на родината й.