Волейболният национал Тодор Скримов и обявената за най-красива учителка у нас Силвия Зубева чакат бебе, твърди NOVA. От столичното 119 СОУ "Акад. Михаил Арнаудов", където Зубева преподава, информираха, че бъдещата майка е излязла в болнични и ще се отдаде на майчинството. Силвия и Тодор имат връзка от близо година. Запознават се чрез техни общи приятели. Очаква се да станат родители в края на лятото.

Българският волейболист играе за италианския „Ревивре Милано”. Националът ни впечатли волейболната общност, след като в края на миналата година излезе на терена 28 дни след операция за отстраняване на тумор. Оказа се, че Скримов е бил на прегледи заради контузия, когато му е открит тумор в бъбреците, който за щастие се е оказал доброкачествен и диагностициран навреме. Той разказа пред италианските медии как е преживял новината за болестта.

„Страхувах се не за мен, а за семейството ми – родителите ми и моята приятелка. В началото бях притеснен, защото в продължение на 2-3 дни, докато се разбере какво точно е – тумор или киста, бях в неведение. След като се разбра, че става въпрос за тумор, но хванат в много ранен стадий, който подлежи на лечение и интервенция, се успокоих. Не исках да покажа на близките ми, че ме е страх, защото това допълнително щеше да ги стресира. Но имах късмет, защото по времето, когато ми откриха тумора, получих и контузия и малко случайно се установи”, разказа Скримов.

За Силвия Зубева се заговори през 2014 г. Само за два дни нейна снимка във Facebook обиколи света. 250 хиляди харесвания и хиляди коментари само за две денонощия. Първият 15 септември за младата учителка, вместо в един от най-запомнящите се дни в кариерата ѝ, се превърна в истински кошмар. Снимката й, на която е с красива прилепнала рокля, застанала редом до първокласниците, бе публикувана в популярен сайт за шеги. Впечатлени от визията на младата учителка, хиляди започнаха да коментират и превърнаха Зубева в най-красивата учителка у нас.