Треньорът на Хановер Андре Брайтенрайтер набързо се превърна в любимец на целия отбор, след като позволи нехарактерен за професионалните футболисти режим. Специалистът няма нищо против неговите играчи да пият кока-кола, да ядат течен шоколад и дори да пушат цигари, ако това не се отразява на тяхното представяне на терена.

"Играчите са осъзнати професионалисти, но в крайна сметка те са хора. Защо да не ядат течен шоколад на закуска? Това не е важно за мен. Ако някой има нужда от това, аз нямам нищо против. Но разбира се не трябва да яде течен шоколад три пъти дневно", коментира Брайтенрайтер, цитиран от най-тиражния европейски вестник "Билд".

"Същото важи и за кока-кола. Важното е телата им да функционират на терена. Ако все пак пиеш по 2 литра кока-кола на ден, тогава в един момент нещата няма да функционират. Мисля, че в отбора няма нито един пушач. Но ако има такива, които пушат, мен не ме бърка. Гледам на нещата напълно спокойно."

"Обясних на момчетата, че алкохолът е забранен по време на лагера, но и никой не ме е питал дали може да пие. В 23 часа вечер всички трябва да бъдат по леглата. Какво ме вбесява? Непрофесионализмът, лошото отношение към работата и ако не даваш всичко от себе си за успеха", каза още треньорът на Хановер, който ще играе в Бундеслигата през следващия сезон.