Пореден секскандал с футболист от Висшата лига гръмна в Англия. Таблоидът "Сън" твърди, че звездата на Манчестър Сити Рахим Стърлинг редовно прибягва до услугите на проститутки. Интересното е, че част от това се е  случило по време на лятното турне на Сити в Америка. "Сън" съобщава, че Стърлинг платил на момиче 3 000 паунда, за да задоволи желанията му. 

"Рахим може да е милионер, но се държи като груб скъперник. Мислеше си, че ще спи с мен, но няма да си плати", заявява проститутката пред "Сън".

"Той беше написал номера на хотелска стая, която не съществуваше. Аз го очаквах да се появи и бях много близо до това да си тръгна, но накрая той пристигна и отидохме в стаята му. Не беше особено голяма и куфарите му бяха разпръснати по пода. Рахим изглеждаше пиян и дъхът му миришеше на алкохол", добавя жрицата.

Тази история със сигурност ще вбеси съпругана на Стърлинг - Пейдж Милиан. Както е известно, наскоро тя го дари със син Тиаго. Очаква се и Пеп Гуардиола да побеснее, тъй като той се слави с желязната си дисциплина.