Полузащитникът на Каляри Раджа Наингголан заяви, че никога не е разговарял с представители на Ювентус относно възможността да премине в редиците на "Старата госпожа".

През януари слуховете в италианските медии пращаха белгийския халф именно в тима от Торино. В крайна сметка до трансфер не се стигна, а лидерът във временното класиране на Серия А привлече друг полузащитник – Симоне Падоин от Аталанта.

"За интереса на Юве научих от вестниците. Иначе единственото, за което мисля, е представянето на Каляри. Аз съм играч и моята работа не е да говоря за трансфери. И все пак, кой футболист не би искал да спечели вниманието на велик клуб като Ювентус?", каза Наингголан пред вестник "Кориере дело Спорт", цитиран от сайта Football-Italia.net.

През този сезон 23-годишният футболист е играл в 33 шампионатни срещи, вкарал е един гол (при гостуването на Палермо) и е направил две асистенции. Според пресата на Апенините все още е твърде вероятно през лятото Наингголан да смени червено-синята фланелка на сардинския състав с бяло-черната на Юве.

"Каляри и Ювентус може да са обсъждали евентуален мой трансфер, но аз не знам нищо по този въпрос", призна Наингголан, който вече има няколко мача и за белгийския национален отбор.