Ювентус няма да продаде нито един от двамата си най-високо оценявани футболисти – Пол Погба и Артуро Видал. Това заяви треньорът на бианконерите Масимилиано Алегри в Джакарта. Там италианските шампиони бяха посрещнати от възторжени тълпи свои почитатели.

"Видал и Погба са щастливи, че остават в Ювентус, а аз, на свой ред, съм много доволен, че разполагам с такива футболисти", заяви Алегри. "Ще се постарая да използвам Погба повече в атакуващата фаза на играта. Той е един от най-добрите млади футболисти в света, притежава невероятна техника и физика. При това той далеч не е достигнал тавана в развитието си и може да повиши още класата си."

Самият френски национал не пожела да говори за евентуален свой трансфер.

"Бъдещето не ме интересува, защото живея в настоящето. Работя добре на терена, не мисля за договора си и не съм планирал срещи с Аниели или Марота", заяви Погба.

Той избегна и молбата да сравни бившия треньор на Старата госпожа Антонио Конте с настоящия Алегри.

"И двамата са големи треньори, с които веднага намерих общ език. Сега Конте го няма, тук е Алегри. Запознахме се неотдавна, поговорихме малко и сме готови да работим заедно в абсолютна хармония", подчерта халфът.