Треньорът на италианския шампион Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от работата на Карлос Тевес срещу шведския Малмьо и успеха с 2:0 в първия мач на тима от Шампионската лига.

Гаучосът се отпуши в най-комерсиалния турнир и вкара, и двата гола за успеха на своя отбор.

"Тевес е важен играч, важен е за целия отбор. За наше щастие той играе при нас. Доволен съм от представянето ни след почивката срещу шведите и разбира се от победата", заяви Алегри на пресконференцията след мача.

"Нямаше нужната организация през първото полувреме в играта ни и ние трябва да подобряваме нещата в този аспект. Игрите в Шампионската лига определено могат да бъдат по-тежки във физически план, така че просто трябва да имаш нужното търпение и да изчакаш правилния момент, за да вкараш гол".

"На моменти избързвахме с действията си, но все пак това бе първият ни мач от турнира, така че понякога може да се случи. Играхме с различен противник. Малмьо се справи много добре, особено през първото полувреме".

"Ние обаче намерихме пътя към победата, след като значително подобрихме играта си след почивката. Трябва да подобрим владеенето на топката, определено", завърши той.