Карлос Тевес ще остане в Ювентус и през следващия сезон. Това заяви агентът на голаджията Адриан Руко пред радио La Red.

Още по темата

 

Бока Хуниорс иска да си върне нападателя след края на настоящата кампания, а според медиите в Италия такова е желанието и на звездата на „бианконерите”.

Руко обаче категорично опроверга информациите и заяви, че клиентът му ще изпълни договора си със „старата госпожа” до 2016 година, след което ще се прибере в родината си.

”Мога да гарантирам, че Тевес иска да изпълни договора си с Ювентус. Искаме да избегнем натиск върху него в решителната част от сезона”.

”Всички знаят, че той ще завърши кариерата си в Бока. Няма съмнение около това, тъй като иска да е близо до семейството и приятелите си. Желанието му е да спази договора си с Юве, който е до 2016 година”, заяви агентът.

По-рано през деня се появиха информации, че „черно-белите” са се насочили към четири имена за заместник на голмайстора си.

Това са добре познатите Единсон Кавани (ПСЖ), Пауло Дибала (Палермо), Радамел Фалкао (Монако), както и Гонзало Игуаин (Наполи).