Плеймейкърът на италианския хегемон Ювентус – Миралем Пянич, е с контузия, която му попречи да играе при вчерашната победа с 2:0 над Олимпиакос в мач от група "D" на Шампионска лига.

Босненският национал беше заявен като титуляр, но в последния момент отпадна. Първоначалните информации бяха, че 26-годишният футболист е с температура, но се оказа, че има травма. Проблемите на Пянич са в четириглавия мускул на дясното бедро. Все още не е ясно колко време ще отнеме възстановяването му, тъй като се налага да мине допълнителни прегледи, съобщиха от клуба.
 


Защитникът Джорджо Киелини пък за сетен път през кариерата си е с шевове на главата. В 91-ата минута на срещата с Олимпиакос, борбеният футболист се сблъска с Бьорн Енгелс и получи контузия, която наложи осем шева. Това обаче няма да попречи на Киелини да играе в неделното гостуване на Аталанта в мач от 7-ия кръг Серия "А".

За сблъсъка в Бергамо треньорът Макс Алегри ще може да разчита още на Сами Кедира и Клаудио Маркизио, които са възстановени, но в лазарета остават Бенедикт Хьоведес, Матия Де Шилио и Марко Пяца.